Alku
Tietoa
Tuote
Usein kysyttyä
Tilaa

Tietoa

Ihokarvojen säilyttäminen tietyissä kehonosissa, on täysin itsestä riippuvaista. Karvojen poisto intiimialueilta on ollut perinteenä jo vuosituhansien ajan. Karvojen poisto intiimialueelta on suosittua ennen kaikkea hygienia syistä, sillä bakteerit pesivät häpykarvoituksessa ja näin ollen häpykarvojen rehotus vaikuttaa tramaattisesti intiimialueen puhtauteen.

Jo antiikinaikaisessa Egyptissä naiset ajelivat häpykarvansa esteettisistä syistä. Luolamaalauksissa on kuvauksia ihmisistä, jotka ovat ajaneet karvansa intiimialueilta pois.

Kreikkalaisissa vaasimaalauksissa kuvattiin lähinnä alastomia henkilöitä. Vartalokarvoitus, häpykarvat ja parta nähtiin Antiikin Kreikassa barbaariuden merkkinä. Jopa aasialaiset ja intialaiset, joilla on luonnostaan vain vähän ihokarvoja, poistivat viimeisenkin vartalokarvoituksensa puhtaasti esteettisistä syistä.

Islamilaisuuden levittäydyttyä keskiaikana Lähi-Itään, Pohjois- Afrikkaan ja Etelä-Eurooppaan, levitti se mukanaan karvojenpoisto perinteen.

Kehonkarvat ovat sekoitus villakarvaa ja terminal karvaa. Kehoa peittävä villakarvoitus, mitä kutsutaan untuvapeitteeksi, on ympäri kehoa peittävää hentoa karvoitusta. Terminal karvat puolestaan ovat vahvempia kuin villakarvat ja tätä karvoitusta esiintyy mm. kainaloissa, nenässä ja korvien suuaukoissa. Partakarvat sekä häpykarvat luetaan myös terminal karvoitukseen.

Ulkonäkö keskeisyyden ja uusien kauneusihanteiden seurauksena, ihokarvojen poisto tietyiltä kehonosilta on tullut tavanomaiseksi sekä miesten että naisten keskuudessa.

Seuraavalta sivulta löydät tietoa helpoimmasta ja tehokkaimmasta tavasta päästä eroon ihokarvoista.


 
Ota yhteyttä    Toimitustiedot    Yritystiedot    Myyntiehdot